S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.
Ok

Úvod » RÍMSKY RIAD » Hlinený rímsky pekáč 4L


        

Hlinený rímsky pekáč 4L

Hlinený rímsky pekáč 4L

nieje skladom

 

novinka


1x
Číslo produktu: 10471
naša cena bez DPH : 15,75 Euro
naša cena s DPH (20 %):
18,90 Euro
Strážny pes:
Strážny pes

Hlinený pekáč s pokrievkou

Mareriál: Pálená hlina

 

Rozmery:

Vnútorné rozmery: 21x26x7,5 cm

Vonkajšie rozmery: 23x32x8 cm

Výška: 16 cm

Objem: 4 L

Hmotnosť: 1,91 kg

 

Návod na použitie:

Pred prvým použitím nechajte pekáč na 2 hodiny stáť namočený vo vode. Pred každým použitím treba obidve časti pekáča vložiť na 15 – 20 minút do studenej vody , aby sa póry nádoby naplnili vodou. Takto sa počas pečenia v rímskom hrnci vytvorí para , ktorá zmäkčí mäso. Po odstránení pokrievky a ďalšom pečení sa na povrchu mäsa vytvorí chutná chrumkavá kôrka.

Rímsky hrniec je vhodný iba na pečenie v rúre, nikdy ju nepoložte na otvorený oheň, lebo pekáč Vám môže popraskať.

Dbajte na to, aby sa pekáč rýchlo neochladil. Odporúča sa rímsky hrniec po vybratí z rúry položiť na drevo alebo suchú utierku.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠIE

Smaltovaný kastról 6 L s motívom Levandula + Varecha ZDARMA!

naša cena 14,90 Euro
skladom
top produkt

Smaltovaný hrniec 6 l itrov

naša cena 17,00 Euro
skladom
top produkt

Nerezový hrniec 30L s pokrievkou ARIAN

naša cena 59,00 Euro
skladom
top produkt

Smaltovaný hrniec 20 L

naša cena 35,00 Euro
skladom
top produkt

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZWI0YT
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod Euro

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: