S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » RÍMSKY RIAD » Hlinený pekáč 6L s pokrievkou


        

Hlinený pekáč 6L s pokrievkou

Hlinený pekáč 6L s pokrievkou

nieje skladom

 

novinka


0x
Číslo produktu: 12622
naša cena bez DPH : 17,42 Euro
naša cena s DPH (20 %):
20,90 Euro
Strážny pes:
Strážny pes

Hlinený pekáč  6 L s pokrievkou

Pekáč z pálenej hliny (Rímsky pekáč).

Objem: cca 6 L

Veľkosť: vnútorný rozmer cca: 35 cm x 25 cm, vonkajší rozmer: 40 cm x 27 cm

Vnútorná hĺbka spodnej časti pekáča: 11,4 cm

Vnútorná hĺbka hornej časti pekáča: 4,5 cm (poklop)

 

Návod na použitie:

Pred prvým použitím nechajte pekáč na 2 hodiny stáť namočený vo vode. Pred každým použitím treba obidve časti pekáča vložiť na 15 – 20 minút do studenej vody , aby sa póry nádoby naplnili vodou. Takto sa počas pečenia v rímskom hrnci vytvorí para , ktorá zmäkčí mäso. Po odstránení pokrievky a ďalšom pečení sa na povrchu mäsa vytvorí chutná chrumkavá kôrka.

Rímsky hrniec je vhodný iba na pečenie v rúre, nikdy ju nepoložte na otvorený oheň, lebo pekáč Vám môže popraskať.

Dbajte na to, aby sa pekáč rýchlo neochladil. Odporúča sa rímsky hrniec po vybratí z rúry položiť na drevo alebo suchú utierku.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠIE

Kvalitý smaltovaný hrniec s pokriekvou. Objem: 8,6 L

naša cena 15,50 Euro
skladom
top produkt

Nerezový hrniec 7L s pokrievkou

naša cena 29,00 Euro
skladom
top produkt

Kvalitý smaltovaný hrniec s pokriekvou. Objem: 8,6 L

naša cena 19,50 Euro
skladom
top produkt

Smaltovaný hrnieck 50 litrov

naša cena 51,00 Euro
skladom
top produkt

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MzMyNm
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod Euro

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: